side_banner

nyheter

Takk for ditt harde arbeid!

27. juni 2024

Nylig, under omsorg av Wang Yeqin, styreleder i Ally Hydrogen Energy, og Mr. Ai Xijun, daglig leder, selskapets sjefingeniør Liu Xuewei og administrativ leder Zhao Jing, som representerer General Management Office, sammen med selskapets Labour Union Styreleder Zhang Yan besøkte fabrikkene i Guanghan og Zhongjiang for å gjennomføre en trøsteaktivitet med høy temperatur om sommeren.Dette var for å oppmuntre og støtte de fabrikkansatte som jobber flittig i høytemperaturmiljøer.

en

Trøsterepresentantene besøkte fabrikkens produksjonsverksteder, hadde hjertelig utveksling med de ansatte, lærte om deres arbeidsforhold og vanskeligheter i høye temperaturer, og formidlet selskapets omsorg og støtte til dem.De hadde med seg forfriskende drinker, forsyninger for å forebygge heteslag og trøstegaver, noe som ga kjølighet og komfort om sommeren.

b

Trøsterepresentantene uttalte at ansatte er den viktige ryggraden i selskapets utvikling.Bedriften legger stor vekt på arbeidsmiljø og behandling av sine ansatte, og streber etter å gi bedre velferd og beskyttelse, slik at de ansatte føler mer omsorg og støtte på jobben.De oppfordret også ansatte til å være mer oppmerksomme på varmeforebygging og nedkjøling, tilrettelegge arbeids- og hviletiden på en rimelig måte og sørge for deres helse og sikkerhet.

c

Ifølge fabrikksjefen driver fabrikken for tiden med montering og igangkjøring av utstyr til flere innenlandske og utenlandske prosjekter.Timeplanen er stram og oppgavene tunge, noe som gjør overtidsarbeid til en norm.Hver ansatt i fabrikken tåler imidlertid de høye temperaturene uten klager, og jobber hardt for å sikre at oppgavene blir fullført innen prosjektleveringsfristene.

 d

Vannelektrolyse Hydrogenproduksjonsenhet for utenlandsk prosjekt

e

f

Unit Skid for utenlandsk prosjekt

g

De ansatte i Ally Hydrogen Energy Group viser en ånd av uselvisk dedikasjon og profesjonalitet.De påtar seg krevende oppgaver uten å nøle i miljøer med høy temperatur, noe som er verdig vår beundring og ros.

Talenter er de verdifulle eiendelene til Ally Hydrogen Energy.Selskapet og dets fagforening vil fortsette å følge en menneskeorientert ledelsesfilosofi, gi et godt arbeidsmiljø for ansatte og legge et solid grunnlag for selskapets bærekraftige utvikling.

 

 

 

 

 

--Kontakt oss--

Tlf: +86 028 6259 0080

Faks: +86 028 6259 0100

E-mail: tech@allygas.com


Innleggstid: 27. juni 2024

Teknologiinndatatabell

Råstoffets tilstand

Produktkrav

Tekniske krav