side_banner

nyheter

De vakreste Frontline Ally Hi-Tech People

29. september 2022

Det er en gruppe mennesker i Ally Hi-Tech, de konverterer tallene, linjene og symbolene på tegningene til et komplett sett med produksjonsenheter, bygger enhetene på kundens nettsted og gjør alt for at kundene skal fullføre drift av utstyret.De er ikke redde for hardt vær, kulde og varme, dag og natt, helligdager og ukedager, bare for å fullføre konstruksjonen og levere enhetene med høy kvalitet og standard.De er de vakreste "Ally Hi-Tech Frontline People".

pro (1)

pro (2)

Vi blir alltid rørt av deres innsats: Arbeidsoppgaven på stedet er tung og tidsbegrensningen er stram.De må tåle den langsiktige adskillelsen fra familiene og jobbe overtid under ferier i et fremmed land.For å sikre at hydrogenproduksjonsenheten settes i drift problemfritt og produsere kvalifisert hydrogen og møte kundenes behov for å sette i drift i tide.I streng kulde takler de været på minus 30 grader i vind og snø for igangkjøring på stedet;I varmen installerte de enheten under stekende sol.

Deres utmerkede kvalitet med å frykte ingen motgang og hjertelig dedikasjon er den beste tolkningen av serviceånden til folket i Ally Hi-Tech.

Det er mange slike flittige ingeniører i frontlinjen på kundenes nettsted.Deres entusiasme for arbeid, uselvisk dedikasjon har blitt "kildekraften" for den kontinuerlige fremgangen og veksten til Ally Hi-Tech.

Nylig berømmet selskapet frontlinjepersonalet på stedet for de seks prosjektene som fullførte idriftsettelsesgodkjenningen i tide, for å oppmuntre deres innsats og bidrag.Også for å oppmuntre de ansatte som fortsatt jobber i frontlinjen til å ta dem som et eksempel og lære av deres utmerkede arbeidsstil med flid og engasjement.

Våre ansatte er den mest dyrebare rikdommen til Ally Hi-Tech.Ally Hi-Tech vil gjøre stor innsats og kontinuerlig fremgang.Selskapets ledere vil også bruke mer tid og energi på å gi mer omsorg og belønning til ansatte, slik at enhver Ally Hi-Tech-person kan føle varmen og gleden til "Ally-familien"!


Innleggstid: 29. september 2022

Teknologiinndatatabell

Råstoffets tilstand

Produktkrav

Tekniske krav